Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині поліцейські послухали невістку і витягнули її свекруху з болота

Літню жінку знайшли в болотяному лісовому масиві.

Фото Старовижівського ВП.

На Волині поліцейські послухали невістку і витягнули її свекруху з болота

Невістка щиро подякувала правоохоронцям

До Старовижівського відділення поліція зателефонувала жінка. Каже: «Свекруха заблукала в лісі». Поліцейські вирушили на пошуки. Вже за 5 годин 70-річну жінку знайшли.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

У вівторок, 18 серпня, о 18:44 надійшло повідомлення до Старовижівського ВП Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області від мешканки м. Ковель, про те, що її свекруха 1950 р.н. заблукала в лісі поблизу сіл Поліське-Брунетівка Старовижівського району.

Також заявниця повідомила, що кілька хвилин тому вона спілкувалася зі свекрухою по телефону, яка повідомила, що, окрім густого лісу, остання нічого не бачить. Просить допомоги поліції.

Також заявниця повідомила, що кілька хвилин тому вона спілкувалася зі свекрухою по телефону, яка повідомила, що, окрім густого лісу, остання нічого не бачить.

«На вказану подію було відповідно зреаговано та направлено наряд групи реагування патрульної поліції Старовижівського відділення та поліцейського офіцера громади ст. лейтенанта поліції Михайла Антонюка, який обслуговує вищевказані села. В ході проведення пошукових робіт близько 22:00 літню жінку було знайдено в болотяному лісовому масиві. Остання перебувала в задовільному стані, медичної допомого не потребувала», – йдеться у повідомленні поліції.

О 22:54 від тієї ж заявниці надійшло повідомлення на лінію 102, яка словила щиру подяку працівникам поліції, які знайшли її свекруху та допомогли вибратись із лісу.

Telegram Channel