Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поляки затримали понад 46 кг наркотиків, яких не помітили на «Ягодині» (Фото)

Психотропи провезли у вантажівці з деревним вугіллям.

Фото WikimediaCommons.

Поляки затримали понад 46 кг наркотиків, яких не помітили на «Ягодині» (Фото)

Вартість наркотичної речовини – понад 2,3 млн злотих

Понад 46 кг контрабандного метамфетаміну вартістю більше 2,3 млн злотих конфіскували в Дорогуську (Люблінське воєводство) працівники Надбужанського відділення Прикордонної охорони та Люблінської національної казначейської адміністрації, повідомляє «Монітор інфо» з посиланням на rmf24.pl.

Наркотики були заховані у вантажному автомобілі з деревним вугіллям, який 14 серпня в’їжджала в Польщу з України. Після сканування вантажу рентгенівським пристроєм виявилося, що в конструкційному просторі кузова схований великий додатковий вантаж.

«Під час перевірки службовці виявили в схованках у кузові пакунки, наповнені гелем. Службовці, підозрюючи, що це може бути психотропна речовина, вирішили її дослідити».

«Під час перевірки службовці виявили в схованках у кузові пакунки, наповнені гелем. Службовці, підозрюючи, що це може бути психотропна речовина, вирішили її дослідити. Проведені тести показали, що це метамфетамін», – сказав прессекретар коменданта Надбужанського відділення Прикордонної охорони, поручник Даріуш Сеницький.

Загалом службовці знайшли і конфіскували понад 46 кг наркотичної речовини вартістю понад 2,3 млн злотих.

Затримали 25-річного громадянина України, водія автомобіля. Суд у Холмі арештував його на три місяці.

Telegram Channel