Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Іваничах ініціативні ОСББ отримали сертифікати на кругленьку суму

Гроші можна використати на благоустрій.

Фото: Іваничі Селищна Рада.

В Іваничах ініціативні ОСББ отримали сертифікати на кругленьку суму

Кошти отримають активні жителі громади, які дбають про облаштування будинків та прибудинкових територій.

Визначено переможців IX набору селищного конкурсу проєктів ОСББ та ініціативних груп. Про це інформують в Іваничівській селищній раді

Реклама Google

21 серпня відповідно до рішення комісії з проведення конкурсів по питаннях реалізації ініціатив громадських організацій, ОСББ та ініціативних груп заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Пасевич нагородив переможців IX набору селищного конкурсу проєктів ОСББ «Дружби-21» сертифікатом на суму 10 000 гривень та ініціативну групу «Квартал 24» сертифікатом на суму 9 450 грн. Ці кошти передбачено спрямувати на облаштування та ремонт приміщень загального користування, а саме заміну вікон на енергозберігаючі у під’їздах багатоквартирних будинків.

Ці кошти передбачено спрямувати на облаштування та ремонт приміщень загального користування, а саме заміну вікон на енергозберігаючі у під’їздах багатоквартирних будинків.

Цей етап конкурсу показав, що жителі громади стали активніші у написанні проєктних заявок, дбають про облаштування будинків та прибудинкових територій.

«Вітаємо переможців та бажаємо успішної реалізації проєкту! А також інформуємо жителів громади, що незабаром буде оголошено новий етап конкурсу проєктів! Запрошуємо до участі!», - йдеться у дописі громади.

 

 

Telegram Channel