Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку триває незаконне будівництво з порушенням багатьох норм

Міська влада не може нічого вдіяти із забудовником.

Фото pershyj.com.

У Луцьку триває незаконне будівництво з порушенням багатьох норм

Луцька міська рада звернулася до Мінюсту та правоохоронних органів щодо будівництва на проспекті Відродження, 29а

На проспекті Відродження, 29а відбувається будівництво з порушеннями містобудівних вимог та державних будівельних норм. Воно порушує вимоги щодо відстані до існуючих споруд, поверховості й висотності та інші. Однак міська влада, згідно з чинним законодавством, не має інструментів щоб його зупинити, інформує Луцька міська рада.

Будівництво порушує вимоги щодо відстані до існуючих споруд, поверховості й висотності та інші. 

Луцька міська рада, у межах своїх повноважень, звернулася до Прокуратури Волинської області та Головного управління Національної поліції України, аби вони внесли відомості до ЄРДП та провели якісне, об’єктивне та незалежне досудове розслідування дій державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Ященка В.О. щодо реєстрації права власності на житловий будинок з нежитловими приміщеннями на проспекті Відродження, 29а.

Читайте також: Радник луцького мера хоче знести новобудову на проспекті Відродження

Ще одне звернення міська рада спрямувала у Міністерство юстиції України з проханням розглянути скаргу на рішення державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Ященка В.О. та скасувати рішення про державну реєстрацію, анулювати доступ вищезазначеному державному реєстратору до Державного реєстру прав.

Telegram Channel