Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Донбасі в День Незалежності України не стріляли

На всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Малюнок пресслужби ООС.

На Донбасі в День Незалежності України не стріляли

Серед наших захисників бойових втрат і поранень немає

У понеділок, 24 серпня, у День Незалежності України, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Українські захисники дотримувалися повного і всеосяжного режиму припинення вогню. 

Протягом доби у смугах відповідальності наших бойових бригад у районі виконання завдань порушень з боку противника не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Водночас минулої доби українськими військовослужбовцями задокументовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Водночас минулої доби українськими військовослужбовцями задокументовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, поблизу Майорська ворог застосував БПЛА для скидання пострілу ВОГ-17. Внаслідок цієї провокації бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 25 серпня, у смугах відповідальності наших бойових бригад по всій лінії фронту обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Джерело: Пресслужба ООС
Telegram Channel