Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ковельчанки в шортах і босоніж показали силу маневиччанкам (Фото)

Вітаємо переможців!

Фото: з фейсбук-сторінки Сергія ПАНАСЮКА.

Ковельчанки в шортах і босоніж показали силу маневиччанкам (Фото)

З метою організації активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення, сприяння розвитку «зеленого туризму» та залучення до нього широкого населення всіх вікових груп, а також пропаганди рухової активності і здорового способу життя з 22 по 23 серпня 2020 року Волинський обласний та Камінь-Каширським міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» при підтримці Камінь-Каширської міської ради спільно з відділом освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації провели на озері Озюрко Камінь-Каширського району ІV-й обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня Незалежності України

Перший ігровий день обласного Фестивалю з пляжного волейболу на Кубок Волинського ОЦ ФЗН «Спорт для всіх», що відбувся в урочищі «Озюрко» Камінь-Каширського району, був насиченим, інтригуючим та видовищним. Відбулись поєдинки в трьох підгрупах категорії «Чоловіки 18-35 років», та трьох підгрупах категорії «Жінки», інформує Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх« у фейсбуці.

Поборотись за звання найсильніших на обласний фестиваль завітала рекордна кількість команд, а це 31 команда з різних куточків Волині.

Жінки І місце – м. Ковель «Ковельчанка» (Валерія Вавринюк, Наталія Ніколаюк), ІІ місце у новачків даного фестивалю команди «Колки» (Юлія Рудь, Наталія Книшевська), ІІІ місце – Камінь-Каширський р-н «Едельвейс» (Анастасія Привценець, Соломія Войчук).

Перемогу в своїх підгрупах, забезпечивши собі місце у фінальній частині, здобули команди:

категорія «Чоловіки 18-35 років»: «Перемога» (с.Сошичне), «Нові Червища» та «Рудка Червинська - 2», залишивши надію про подальшу боротьбу з другого місця командам «Альтернптива» (м.Камінь-Каширський),«Рудка Червинська -1» та «Сокіл» (с.Сошичне).

 

 В категорії «Жінки» в своїх підгрупах забезпечили собі вихід у фінальну частину Фестивалю першими місцями команди: «Едельвейс - 1» та «Едельвейс - 2» (с. Видерта) й колектив «Колки».

 

В обласному Фестивалі з пляжного волейболу на Кубок Волинського ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» серед жінок І місце отримала команда з м. Ковель «Ковельчанка» (Валерія Вавринюк, Наталія Ніколаюк), ІІ місце – у новачків даного фестивалю команди «Колки» (Юлія Рудь, Наталія Книшевська), ІІІ місце – Камінь-Каширський р-н «Едельвейс» (Анастасія Привценець, Соломія Войчук).

 

 Дощ не був на заваді проведення церемонії нагородження, під час якої організатори фестивалю привітали переможців та призерів і нагородили призами, грамотами, дипломами, медалями та кубками відповідних ступенів, а також подякували командам за видовищну боротьбу, створення сприятливої атмосфери і участь у фестивалі.

Telegram Channel