Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нацгвардійці сміймали на День Незалежності у Луцьку підлітка з наркотиками

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Нацгвардійці сміймали на День Незалежності у Луцьку підлітка з наркотиками

Речовини направили на дослідження

Минулих вихідних у Луцьку до охорони громадського порядку залучилися понад сто нацгвардійців. Однак, не обійшлося без порушень громадського порядку.

Того ж дня наряд під час поверхневої перевірки у громадянина 1995 року народження виявили та вилучили ваги та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «амфетамін».

Зокрема, 24 серпня, у День Незалежності України, військові наряди гвардійців затримали двох громадян з ймовірними наркотичними речовинами. Один з них – неповнолітній.

Під час автопатрулювання містом, поблизу Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, наряд гвардійців звернув увагу на молодика, що поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки у громадянина 2005 року народження виявили та вилучили речовину зеленого кольору, ззовні схожу на «канабіс».

Того ж дня самостійний піший наряд під час поверхневої перевірки у громадянина 1995 року народження виявили та вилучили ваги та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «амфетамін». Трапилося це уже в іншому районі міста, біля мосту на вулиці Данила Галицького.

Для з’ясування усіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, через наркотики 19-річний лучанин втрапив за ґрати на 6 років.

Telegram Channel