Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На території військового коледжу нетверезий водій збив трьох курсанток

Третя постраждала дістала менші травми, нині лікарі намагаються врятувати її ноги.

Фото поліції Києва.

На території військового коледжу нетверезий водій збив трьох курсанток

У Києві на території військового коледжу на вулиці Зоологічній нетверезий водій збив трьох курсанток. Дівчата госпіталізовані із переломами ніг, водія затримали

Про це повідомляє пресцентр поліції. За даними правоохоронців, водій у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та наїхав на курсанток, котрі стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок ДТП троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

Волонтерка Наталя Воронкова розповіла, що одну з травмованих доправили до 17-ї лікарні. Їй ампутували ногу та планують перевезти у військовий шпиталь. Ще дві травмовані дівчини перебувають у військовому госпіталі, одній із них також ампутували ногу. Воронкова додала, що третя постраждала дістала менші травми, нині лікарі намагаються врятувати її ноги.

Третя постраждала дістала менші травми, нині лікарі намагаються врятувати її ноги.

Волонтерка Тетяна Щукіна зазначила, що за кермом автівки перебував офіцер. За її словами, він на автівці врізався у курсанток, які стояли під будівлею у черзі за формою.

У поліції повідомили, що водія 1974 року народження затримали. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 «порушення правил безпеки дорожнього руху» ККУ. Чоловікову загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

Telegram Channel