Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ковельчани підняли на Говерлу найбільшу вишиту сорочку і встановили рекорд

Наймолодшим учасником рекорду України став п'ятирічний ковельчанин Марк Чеханюк.

Фото/www.facebook.com/NGOGreatIdea.

Ковельчани підняли на Говерлу найбільшу вишиту сорочку і встановили рекорд

Ковельчани встановили новий Рекорд України

Про це інформують у ГО «Велика ідея» у Facebook.

Ковельська велетенська вишита сорочка продовжує об’єднувати українців. Цього разу більше 50 людей підкорили гору Говерлу та у День Державного Прапора, на передодні Дня Незалежності України з піднесеним духом та патріотичним настроєм розгорнули найбільшу українську вишиту сорочку на найвищій точці України.

Наймолодшим учасником рекорду України став п'ятирічний ковельчанин Марк Чеханюк.

«Масове сходження на найвищу вершину Українських Карпат та найвищу точку України гору Говерлу, висота якої складає 2061 метр, підняття та розгортання на вершині велетенської вишитої вручну хрестиком сорочки та 8-метрового вишитого хрестиком учнями ковельських навчальних закладів поясу крайки. Ідейні засновники та організатори проекту «З Україною в серці - ГО «Великк ідея» м. Ковель Волинська обл. Робота над вишиванням тривала 365 днів», – саме так звучить новий рекорд України.

Ініціаторами та організаторами встановлення рекорду України стали Олександр Романюк (туристичні подорожі «Шалені Карпати») та ГО «Велика ідея» (автор проекту «З Україною в серці» зі створення вишиванки у 2017-2018 рр). А наймолодшим учасником рекорду України став п'ятирічний ковельчанин Марк Чеханюк.

«Ми разом зробили це і ми щасливі! Нічого у Світі не зрівняється з емоціями людей, об’єднаних духом патріотизму, любові до своєї країни, а особливо після підкорення найвищої гори в Україні на передодні Дня Незалежності України!», – ділиться враженнями організатор Олександр Романюк.

Telegram Channel