Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Кандидат в президенти США пообіцяв Україні смертоносну зброю в разі своєї перемоги

Політик гарантує підтримку українцям.

Фото «Обозреватель»/getty/

Кандидат в президенти США пообіцяв Україні смертоносну зброю в разі своєї перемоги

Про це йдеться в заяві політика з нагоди Дня Незалежності нашої держави

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден пообіцяв Україні смертоносну зброю в разі своєї перемоги на президентських виборах.

Його звернення, опублікувала пресслужба, передає «Обозреватель».

Адміністрація Байдена-Харріс гарантуватиме, що Україна отримає необхідну економічну і військову підтримку, в тому числі смертоносне озброєння, при цьому спонукаючи Україну проводити важливі реформи, які є життєво необхідними для її успіху.

Він зазначив, що свято служить гіркувато-солодким нагадуванням про тяжке становище українців, що живуть в умовах незаконної російської окупації в Криму і на сході країни.

«Як президент, я дам зрозуміти Кремлю, що вони повинні закінчити свою агресію і окупацію України. Адміністрація Байдена-Харріс гарантуватиме, що Україна отримає необхідну економічну і військову підтримку, в тому числі смертоносне озброєння, при цьому спонукаючи Україну проводити важливі реформи, які є життєво необхідними для її успіху», – заявив Байден.

Колишній віце-президент США Джо Байден офіційно оголошений кандидатом на виборах президента 2020 року, які пройдуть 3 листопада.

Нагадаємо, Байден підтримав Тихановську та проведення нових президентських виборів у Білорусі.

Telegram Channel