Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Павленко про ініціативу Кравчука: це вибір між ступенями капітуляції перед Росією

Ростислав П

Фото ЄС.

Павленко про ініціативу Кравчука: це вибір між ступенями капітуляції перед Росією

В середу в Києві відбувається засідання комітету ВР з питань держвлади, де розглядають заяву керівника української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука щодо відповідності постанови про місцеві вибори Мінським домовленостям

На думку народного депутата Ростислава Павленка з фракції «Європейська солідарність», чинна Постанова про місцеві вибори відповідає міжнародним документам та українському законодавству (Росія хоче, аби вибори 25 жовтня відбулись і на окупованих територіях Донбасу, що заборонено чинними актами України - РЕД.). «Постанова про місцеві вибори абсолютно відповідає міжнародним документам і українському законодавству», - сказав Павленко журналістам перед засіданням парламентського комітету з питань державної влади в середу в Києві.

Єдиний шлях до миру - це коли Росія піде з окупованих територій і забере своїх найманців, роззброїть свої угруповання, поверне Україні заручників.

Реклама Google

За словами народного депутата, єдиний шлях до миру - це коли Росія піде з окупованих територій і забере своїх найманців, роззброїть свої угруповання, поверне Україні заручників. «Повертається контроль над територією, і тоді можемо говорити про відновлення українського законодавства на цій території, і тоді створяться умови для виборів», - сказав Павленко.

Він зазначив, що заяви деяких політиків про те, що в питаннях із врегулювання ситуації на Донбасі потрібно йти далі, породжують «запитання: який ступінь капітуляції можливий?».

Джерело: Інтерфакс.
Telegram Channel