Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Артур Герасимов: побиття активістів у Дніпрі є ознакою страху Зеленського перед людьми

Артур Герасимов.

Фото ЄС.

Артур Герасимов: побиття активістів у Дніпрі є ознакою страху Зеленського перед людьми

Напад охорони Зеленського на активістів у Дніпрі є ознакою страху президента перед людьми. Про це сказав співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов в коментарі Прямому каналу

«Щодо скандального нападу охорони Зеленського на протестуючих, то цей кричущий випадок нам показує дві дуже важливі речі. Перше – це повне зневажливе ставлення Зеленського до громадян України, які його не підтримують, і страх Зеленського перед людьми. Друге – це те, що кількість тих, хто незадоволений капітулянською політикою Зеленського перед країною – агресором і перед «п’ятою колоною», постійно зростає», – сказав Герасимов. 

Він зверніть увагу, що протестувати сьогодні вийшли не представники якоїсь політичної партії напередодні місцевих виборів, а представники Руху опору капітуляції і різних об’єднаних патріотичних сил. «Сьогоднішня подія дуже яскраво показала, що існує не тільки велике розчарування тим, що наробив Зеленський, перебуваючи понад рік у владі, а те, що вже існує серйозне роздратування політикою Зеленського і на зовнішньому фронті, і на внутрішньому. Ми бачимо, що економіка котиться вниз, імідж і сприйняття України у світі не покращується, а тільки погіршується», – зауважив співголова фракції.

Зверніть увагу, що Петро Порошенко, коли був на посаді президента, ніколи не тікав від мітингарів чи пікетників. Він завжди залишав охорону, підходив, говорив з людьми, пояснював позицію і дуже часто переконував людей в тому, що було справедливим і корисним для країни.

«Зверніть увагу, що Петро Порошенко, коли був на посаді президента, ніколи не тікав від мітингарів чи пікетників. Він завжди залишав охорону, підходив, говорив з людьми, пояснював позицію і дуже часто переконував людей в тому, що було справедливим і корисним для країни. Що ми бачимо сьогодні? Президент Зеленський ховається в автобусах, президент Зеленський ховається від людей, президент Зеленський, мабуть, змушує свою охорону битися і ламати ребра тим протестуючим, які хочуть просто поговорити з президентом своєї країни», – зазначив Герасимов.

«Для мене те, що сталося сьогодні, не є якоюсь окремою подією, це все частина одного ланцюжка, де є кортежі, про які Зеленський казав, що вони не потрібні і сьогодні ми бачимо, яких розмірів вони досягли. Це те, що він переїхав на державну дачу, яку обіцяв дітям перед тим, як його обрали. І дуже багато речей ми можемо згадати, коли Зеленський і перед виборами, і після виборів просто брехав людям», – додав Герасимов.

Зазначимо, що сьогодні в Дніпрі охорона Зеленського за участі поліції застосувала силу щодо активістів місцевого осередку Руху опору капітуляції. В результаті активістка Аліна Новікова заявила, що їй зламали ребро, - вона надала відповідну медичну довідку. Дві інші жінки отримали легкі ушкодження.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel