Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українці в Польщі побили та пограбували іноземців

Ведуться слідчі дії.

Фото Pixabay.

Українці в Польщі побили та пограбували іноземців

За скоєний злочин їм загрожує до 12 років в'язниці

Українці побили громадян Білорусі та Пакистану. У першого відібрали мобільний телефон і готівку, а в другого – гроші та паспорт. Про це повідомляє Yavp.pl.

Поліція затримала обох нападників. Згодом вони зізналися в скоєному. За рішенням суду, українців арештували на 3 місяці.

Пакистанець звернувся зі скаргою, що на нього посеред вулиці напали четверо підлітків з України. Натомість білорус повідомив поліції, що його побили і забрали речі в одному з нелегальних ігрових салонів. Під час слідства було встановлено, що в тому закладі постраждали обоє іноземців.

Виявилося, що мешканець Білорусі там працював, а потім до нього прийшов пограти знайомий з Пакистану. Трохи згодом на місці з'явилися власники нелегального закладу: 21-річний та 24-річний громадяни України.

Вони звинуватили білоруса, в тому, що той привласнює гроші з автоматів. За це його побили і відібрали кількасот злотих. Дісталося на горіхи і громадянину Пакистану. 

Поліція затримала обох нападників. Згодом вони зізналися в скоєному. За рішенням суду, українців арештували на 3 місяці. Після вчиненого їм загрожує до 12 років в'язниці. Крім того, вони відповідатимуть за організацію нелегального бізнесу.

Нагадаємо, оштрафують студентку в Польщі, яка обізвала українку.

Telegram Channel