Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка безкоштовно отримала землю біля Шацьких озер вартістю 20 мільйонів гривень

Оце так!

Фото Pixabay.

Волинянка безкоштовно отримала землю біля Шацьких озер вартістю 20 мільйонів гривень

Ділянка в цьому районі дуже дорога, бо знаходиться біля найбільш впізнаваних місцевих пам'яток природи

Мешканка села на Волині безкоштовно отримала землю вартістю 20 мільйонів гривень.

До нас потрапили документи, які говорять про те, що Валентина Іванівна Климець, родом з села Четвертня Маневицького району, в серпні минулого року безкоштовно отримала ділянку 2 га землі.

Про це повідомляє телеграм-канал vse_hody_zapisany. Автори допису заявляють, що мають документальні докази передачі величезної ділянки землі біля Шацьких озер у власність мешканки з села Четвертня, передає agropolit.com.

Реклама Google

«До нас потрапили документи, які говорять про те, що Валентина Іванівна Климець, родом з села Четвертня Маневицького району, в серпні минулого року безкоштовно отримала ділянку 2 га землі поряд з однією з найбільш впізнаваних пам'яток Волині – озером Острівське. Слід зазначити, що земля в тому районі дуже дорога. Наприклад, ділянка в 10 соток буде вартувати близько мільйона гривень», – йдеться у повідомленні.

У Держгеокадастрі підготували проміжні результати технічного аудиту державних земель, які видавалася за схемою безоплатної приватизації за останні 7 років.

«Сьогодні наша команда вже сформувала відповідний реєстр із переліком громадян України, які з 2013 року отримали в режимі безоплатної приватизації земельної ділянки до 2 гектарів землі. Фактично йдеться про створення єдиного реєстру первинного набувача в системі земельного кадастру України», – зазначив Роман Лещенко.

Нагадаємо, волинську землю – в оренду офшорній компанії на 49 років.

Telegram Channel