Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Близько сотні сеньйорів та сеньйорит змагалися у Луцьку

Розпочали спортивні змагання із запалення олімпійського вогню.

Фото Суспільне.Волинь.

Близько сотні сеньйорів та сеньйорит змагалися у Луцьку

Четверта літня Сеньйоріада стартувала в Луцьку. Цього року через пандемію коронавірусу фестиваль триватиме один день, кількість учасників обмежена до ста людей, - каже співорганізаторка Катерина Мельник

Торік на змаганнях було близько 400 учасників, 150 з них - спортсмени з інших країн. На Сеньйцоріпаді 2020 - лише волиняни. Усім більш як 50 років, пише Суспільне.

Змагалися з бігу, веслування на байдарках і спортивного орієнтування у таборі «Сонячний» в селищі Гаразджа, а змагання зі штовхання ядра та шахів відбулись на стадіоні «Авангард».

Розпочали спортивні змагання із запалення олімпійського вогню.

Розпочали спортивні змагання із запалення олімпійського вогню. Запалив його один з ініціаторів проведення Сеньйоріади в Луцьку - Юрій Горобець, йому 84 роки. Чоловік розповів, що вперше потрапив на такі змагання 5 років тому у Польщі. Юрій Горобець чотири роки поспіль бере участь у Сеньйоріаді. Каже: «Живу за принципом: 10 тисяч кроків у день мусиш пройти та раджу це усім».

Перше місце з бігу на 60 метрів у віковій категорії 50+ здобув Ярослав Немченко. Йому 58 років. Має суперників на 8 років молодших, але в Україні у своїй віковій категорії завжди посідає перше місце, - розповідає чоловік.

Telegram Channel