Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мірча Луческу заявив, що після приходу в «Динамо» він знову відчув себе живим

Поки дуже навіть цікаво...

Фото ФК "Динамо" (Київ).

Мірча Луческу заявив, що після приходу в «Динамо» він знову відчув себе живим

Наставник киян зазначив, що розуміє негативну реакцію фанатів на своє призначення, але все одно хоче рухатися далі

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки Суперкубка України та перший етап своєї роботи в клубі, а також реакцію вболівальників і своє ставлення до «Шахтаря».

Тренера цитує telekomsport.ro, інформує УНІАН.

«Шахтар» був фаворитом Суперкубка, це логічно. Через коронавірус і травми «Динамо» втратило шість футболістів. Я вже не кажу про інвестиції в донецький клуб, у них багато талановитих гравців. Все це говорило про ймовірну перемогу донеччан. Телебачення подавало ситуацію аналогічно. Моя поява в «Динамо» викликала негативну реакцію з боку «Шахтаря», телебачення і футболістів. Це був матч Луческу проти «Шахтаря».

Негативна реакція вболівальників - це нормально, вони сентиментальні. Ми, тренери, повинні залишатися професіоналами та забувати, що було раніше. Почуття залишаються, але інша справа - професіоналізм.

Я покладався на організацію та інтелект. «Шахтар» домінував, але перемога дісталася нам. Результат - вирішальний фактор. Суркіс був задоволений. В останні роки команда часто програвала «Шахтарю». «Динамо» втратило багато якісних і досвідчених гравців, у яких завершилися контракти», - сказав Луческу.

Наставник киян зазначив, що розуміє негативну реакцію фанатів на своє призначення, але все одно хоче рухатися далі:

«Негативна реакція вболівальників - це нормально, вони сентиментальні. Ми, тренери, повинні залишатися професіоналами та забувати, що було раніше. Почуття залишаються, але інша справа - професіоналізм. Я не забув період роботи в «Шахтарі» і ціную його. Але мені треба продовжувати працювати - так я відчуваю себе живим. Моє ставлення до Ахметова не змінилося. Я просто зобов'язаний зробити все, щоб підняти «Динамо» на більш високий рівень. Моя поява пожвавила чемпіонат України. Нікому не дозволено очорнювати мою пам'ять про «Шахтар».

Telegram Channel