Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Депутату, який поконфліктував з главою офісу Зеленського, підпалили автомобіль

Дизайнер шапок і нардеп Гео Лерос потрапив у скандал.

Фото: Інтерфакс-Україна.

Депутату, який поконфліктував з главою офісу Зеленського, підпалили автомобіль

Постраждалий – Гео Лерос, який у березні опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис «барижить державними посадами»

У Києві підпалили особистий автомобіль народного депутата від «Слуги народу» Гео Лероса. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

У відповідь Андрій Єрмак заявив, що Лерос перетнув червоні лінії, і за це йому доведеться відповісти.

«Мені підпалили машину, це пі*ець», – написав він.

Двадцять девʼятого березня депутат «Слуги народу» Гео Лерос опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис «барижить державними посадами». Лерос каже, що отримав записи на флешці, там 30 чи 40 годин. Хто передав йому флешку — депутат не розповідає. У відповідь Андрій Єрмак заявив, що Лерос перетнув червоні лінії, і за це йому доведеться відповісти.

Уже наступного дня, 30 березня, у правоохоронних органах було пʼять кримінальних проваджень: одне в САП по суті плівок, інші чотири — у Держбюро розслідувань і СБУ — направлені проти Лероса й тих, хто записував відео з братом Єрмака. Адвокат Лероса також повідомив, що СБУ передала в ДБР рапорт про те, що Лерос скоїв шахрайство. Цей епізод стосується створення муралів на станції метро «Осокорки» кілька років тому.

 

Telegram Channel