Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимир-Волинському мер відзначив випускників, які здали ЗНО на найвищі бали

Міський голова висловив впевненість, що перед цими випускниками відкриті двері до будь-якого навчального закладу України.

Фото Офіційний сайт Володимира-Волинського.

У Володимир-Волинському мер відзначив випускників, які здали ЗНО на найвищі бали

28 серпня міський голова Петро Саганюк привітав випускників володимир-волинських навчальних закладів, які отримали найвищі бали за підсумками проведення ЗНО у 2020 році, вручивши їм Подяки, грошові винагороди та сувенірну продукцію

Найвищого результату під час ЗНО цього року досягли 2 школярі – випускник Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Олександр Пасальський (200 балів з фізики) та випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» Владислав Сацюк (200 балів з історії України). Оскільки Владислав перебуває за межами міста, Подяку передали його бабусі.

Найвищого результату під час ЗНО цього року досягли 2 школярі – випускник Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Олександр Пасальський (200 балів з фізики) та випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» Владислав Сацюк (200 балів з історії України).

Очільник Володимира-Волинського привітав молодих людей, відзначивши, що хоча в цьому році зовнішнє незалежне оцінювання відбувалось в складних умовах, зумовлених епідемією коронавірусу, випускники та педагогічні працівники впоралися з цими викликами і тестування пройшло успішно.

 

 Міський голова висловив впевненість, що перед цими випускниками відкриті двері до будь-якого навчального закладу України, а також бажав їм широкої життєвої ниви, подальших перемог та професійних успіхів.

Петро Саганюк наголосив, що така молодь – це еліта нашої нації, від якої залежить майбутнє як міста, так і країни. Він висловив велику вдячність вчителям і батькам за те, що вклали у своїх талановитих дітей частинку своєї душі.

Очільник Володимира-Волинського переконаний, що молоді люди стануть справжніми професіоналами, якими пишатиметься наше місто. 

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського.
Telegram Channel