Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Попри тишу, бойовики двічі стріляли у наш бік зі стрілецької зброї

Втрат серед захисників немає.

Фото: Операція об'єднаних сил.

Попри тишу, бойовики двічі стріляли у наш бік зі стрілецької зброї

Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та сумлінно виконувати свої завдання за призначенням

29 серпня з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 2 порушення досягнутих домовленостей. Так, вранці зі сторони тимчасово непідконтрольної Ужівки противник проводив інженерні роботи в бік наших позицій поблизу населеного пункту Водяне. А по обіді, російсько-окупаційні війська здійснили неприцільні постріли зі стрілецької зброї неподалік Зайцевого. Постріли були провокативними, тому вогонь у відповідь наші воїни не відкривали.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Постріли були провокативними, тому вогонь у відповідь наші воїни не відкривали.

Від початку поточної доби, 30 серпня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зберігалася тиша, обстрілів з боку противника не зафіксовано. Серед наших захисників немає бойових втрат і поранень.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава Україні!

Відео

Джерело: Операція об'єднаних сил
Telegram Channel