Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Роман Сущенко: «Я йду у місцеву владу від «Європейської Солідарності», бо поділяю її цінності»

«Європейська Солідарність» – це та політична сила, яка будує мости гідності, патріотизму, мости відповідальності, демократії і справедливості».

Фото ЄС.

Роман Сущенко: «Я йду у місцеву владу від «Європейської Солідарності», бо поділяю її цінності»

Відомий політв’язень Кремля Роман Сущенко під час свого виступу на з’їзді партії «Європейська Солідарність» підтвердив, що буде балотуватися від партії у місцеву владу, бо поділяє цінності «Європейської Солідарності»

«Для мене сьогодні висока честь бути на цьому майданчику. Серед вас є люди, чия підтримка допомогла мені якнайшвидше вирватися з пазурів окупанта. Після звільнення я вирішив зачекати, осмислити усе і усвідомити деякі серйозні речі. Важливо, що очікування оцінюється не тривалістю, а якістю. Той, хто вміє чекати, той перемагає. Сьогодні я пишаюся, що завдяки вам я вижив і сьогодні тут серед вас. Ми дихаємо в унісон», – сказав Сущенко.

Ті, хто думає будувати стіни, на жаль, не думають про мости. «Європейська Солідарність» – це та політична сила, яка будує мости гідності, патріотизму, мости відповідальності, демократії і справедливості.

Він зауважив, що у лихі часи українці інколи втрачають здатність мислити тверезо і критично.

«Ті, хто думає будувати стіни, на жаль, не думають про мости. «Європейська Солідарність» – це та політична сила, яка будує мости гідності, патріотизму, мости відповідальності, демократії і справедливості. Мені дуже імпонує, що всі ми об’єднані неподільністю на раси, на релігії і на стать. Я поділяю цінності «Європейської Солідарності», а це відповідальна, відкрита, правова, суверенна держава. Це прозора і чесна влада, це успішні громадяни, це сильні громади, потужна армія, ефективні спецслужби. Це інновації, традиції, екологічна, здорова земля. Це щасливі родини, батьки і діти. Я за Україну без дилетантизму і популізму. Нехай Бог нам допоможе і дасть розуму зрозуміти, що ми можемо зробити і дасть мудрості і мужності відмовитися від того, чого ми зробити не можемо. І головне – відрізнити одне від одного», – наголосив Сущенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel