Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівненській області в гаражі стався вибух, є загиблий

Поліція має намір з'ясувати, на якій підставі загиблий перебував на місці зварювальних робіт.

Фото rv.dsns.gov.u.

У Рівненській області в гаражі стався вибух, є загиблий

Вибух у гаражі в місті Радивилів Рівненської області прогримів під час зварювальних робіт із паливним баком вантажного автомобіля

31 серпня в місті Радивилів Рівненської області внаслідок вибуху в гаражі загинув 19-річний чоловік. Про це поінформувала Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«У приміщенні одного із приватних гаражів під час зварювальних робіт паливного бака вантажного автомобіля стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння... Унаслідок вибуху отримали травми двоє осіб 1968-го і 2001 року народження. Потерпілих було госпіталізовано до Радивилівської центральної районної лікарні. Чоловік 2001 року народження помер», – ідеться в повідомленні.

Чоловік 2001 року народження помер.

У ДСНС зазначили, що руйнувань суміжних будівель і приміщень не було.

У поліції Рівненської області розповіли, що відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці, що призвело до тяжких наслідків) Кримінального кодексу України.

Потерпілий 52-річний чоловік, за даними правоохоронців, є власником приватного підприємства, на території якого стався вибух. Його госпіталізували з попереднім діагнозом «перелом передпліччя», загрози його життю немає.

Поліція має намір з'ясувати, на якій підставі загиблий перебував на місці зварювальних робіт.

Telegram Channel