Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Жінка вбила чоловіка і... «закатала» в бетон (Фото)

Нині тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Жінка вбила чоловіка і... «закатала» в бетон (Фото)

Вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та залила каменеподібним матеріалом

Співробітники Сновського відділення поліції та Управління карного розшуку ГУНП у Чернігівській області викрили жінку, яка вбила свого обранця.

Про це повідомляє cheline.com.ua.

Вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та забетонувала її. Обріз жінка закопала в сараї. Після чого син відігнав батькове авто в ліс. Наступного дня вона звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка.

Жінка застрелила свого чоловіка мисливської рушниці і намагалася переконати поліцію, що він зник безвісти.

Про начебто зникнення чоловіка 47-річна мешканка Сновського району заявила до поліції 27 серпня. За її словами, після сімейної сварки чоловік автомобілем поїхав із дому і не повернувся. Жінка стверджувала, що раніше чоловік уже пропадав із дому на кілька днів.

Через два дні кримінальна поліція виявила в лісі за селом замкнений легковик господаря. Всі цінні речі та документи були на місці.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники Сновського сектору кримінальної поліції та Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції за участю поліграфолога встановили, що вбивство скоїла дружина потерпілого.

За словами начальника ГУНП у Чернігівській області Володимира Нідзельського, підозрювана зізналася, що під час сварки вистрелила в чоловіка з обрізу мисливської рушниці. За попередньою інформацією, вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та забетонувала її. Обріз жінка закопала в сараї. Після чого син відігнав батькове авто в ліс.

Наступного дня вона звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка.

Поліцейські затримали жінку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство). 

Нагадаємо, вагітна жінка вбила подругу через борги за комуналку (Відео).

Telegram Channel