Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Нововолинську в працівників дитсадка підозрюють коронавірус

Коронавірус не відступає

Фото ілюстративне

У Нововолинську в працівників дитсадка підозрюють коронавірус

Вирішили закрити три групи, у яких працювали вихователі

У двох вихователів та у помічниці вихователя дитсадка №2 підозра на коронавірус. Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

За словами головної лікарки НЦ ПМСД Ольги Попіки, перша працівниця закладу звернулася до лікарні 26 серпня. Наступна 31 серпня, а остання – вчора ввечері. Усі з симптомами, характерними для Covid-19.

За словами першого заступника міського голови, секретаря ради Андрія Сторонського, затримка з результатами тестування створює чималі незручності, адже не зрозуміло чи справді працівники хворіли на Covid-19. Сьогодні відомо результати лиш тих, хто здав тест до 20 серпня.

«Нині у нас є результати ПЛР-тестів лиш за 20 серпня«, – зазначила Ольга Попіка.

Андрій Сторонський порадив керівництву лікарні та санстанції звертатися в обласне управління охорони здоров’я з проханням пришвидшити виконання ПЛР-тестів, адже зараз інфекційне відділення заповнене хворими, які очікують результатів. А зараз це займає щонайменше 2 тижні.

«Затримка з результатами тестування створює чималі незручності, адже не зрозуміло чи справді працівники хворіли на Covid-19. Сьогодні відомо результати лиш тих, хто здав тест до 20 серпня».

Відтак, вирішили закрити три групи ДНЗ №2, у яких працювали вихователі із підозрою на коронавірус. Однак, з понеділка відновить роботу ДНЗ №3, а працівників, які досі очікують результатів тестів замінять інші.

 

Джерело: Нововолинськ com.ua
Telegram Channel