Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Син кандидата в мери від «Слуги народу» збив дитину на пішохідному переході

Школяр отримав серйозні травми.

Фото facebook.com.

Син кандидата в мери від «Слуги народу» збив дитину на пішохідному переході

ДТП, у якій постраждав неповнолітній, відбулося 3 вересня

Син кандидата в мери Кривого Рогу від «Слуги народу» Дмитра Шевчика увечері 3 вересня збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика, який переходив дорогу з мамою, передає DT.ua.

Реклама Google

У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку, гематому потилиці, закритий перелом лівого плеча, забій грудної клітини, забій тазу, і його вертольотом екстрено перевезли в лікарню Дніпра.

5 вересня стало відомо, що у дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку, гематому потилиці, закритий перелом лівого плеча, забій грудної клітини, забій тазу, і його вертольотом екстрено перевезли в лікарню Дніпра. Про це повідомило видання «Перший Міський».

Кандидат в мери Дмитро Шевчик заявив, що його син не тікав з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією, і зобов'язався допомогти дитині стати на ноги після ДТП.

«Дана подія в єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянуто згідно із законом. Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам'яти, приховати, відмазати. Це не так. Моєю метою є здоров'я і безпека цієї дитини», - написав Шевчик на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив про те, що його син Марк уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід, де машина зачепила дитину.

Нагадаємо, в Україні планують скоротити кількість тюрем до двох.

Telegram Channel