Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Серхіо Рамос і компанія жорстко опускають збірну України на грішну землю (Відео)

Вони нас били, а ми терпіли...

Фото TWITTER.COM/SEFUTBOL

Серхіо Рамос і компанія жорстко опускають збірну України на грішну землю (Відео)

Іспанці дають підопічним Андрія Шевченка справжній урок футболу

Іспанія – Україна – 4:0 (1:0 – Серхіо Рамос, 3 хв. (з пенальті); 2:0 – Серхіо Рамос, 29 хв.; 3:0 – Ансу Фаті, 32 хв.; 4:0 – Ферран Торрес, 84 хв.)

Ліга націй УЄФА. Ліга А. Група 4. 2 тур. 6 вересня 2020 року. Мадрид (Іспанія). Стадіон «Альфредо ді Стефано». Без глядачів. Головний суддя Бенуа Бастьєн (Франція).

Після яскравої перемоги у непростому поєдинку зі швейцарцями, ми чекали від підопічних Андрія Шевченка чергового подвигу вже в матчі з іспанцями.

Проте, як виявилося, Іспанія – таки не Швейцарія, а Мадрид – то не Львів. 

Проте, як виявилося, Іспанія – таки не Швейцарія, а Мадрид – то не Львів. 

Матч заледве розпочався, а 17-річний Ансу Фаті вже примушує 29-літнього Сергія Кривцова фолити у власному штрафному майданчику й заробляє пенальті у ворота Андрія Пятова.

До точки підходить легендарний 34-річний капітан іспанців Серхіо Рамос: Пятов дотягується до м'яча, але той «прочавлює» пальці голкіпера й опиняється у воротах.

Згодом їхній Серхіо (Рамос) (172-й матч за збірну!) переграє нашого Сергія (Кривцова) у верховій боротьбі й ударом головою якось занадто легко перекидає воротаря збірної України.

А невдовзі Ансу Фаті (справжнісіньке жахіття для захисту «синьо-жовтих» у першому таймі!) більярдним ударом від штанги доводить рахунок до розгромного. До перерви ще лишалося майже чверть години, проте сховати підопічних Андрія Шевченка у роздягальню хотілося вже – іспанцям у ці хвилини вони були відверто не рівня.

На початку другого тайму Шевченко міняє Марлоса на Циганкова й намагається хоч якось розбудити нашу збірну. 

Натомість у іспанців йде відпочивати автор дублю Серхіо Рамос.

Невдовзі господарі забивають четвертого, проте Бенуа Бастьєн взяття воріт не зараховує.

Та під завісу зустрічі підопічні Луїса Енріке четвертого таки забивають – відзначається 20-річний Ферран Торрес.

Хай там як, дивимося огляд цього матчу:

Нагадаємо, що саме поразка збірній Іспанії з рахунком 0:4 на ЧС-2006 досі була однією з трьох найдошкульніших невдач нашої збірної. Цього разу ми знову поступаємося 0:4, і чи не вперше за всю історію були дуже близькими до ще відчутнішого розгрому. За своєю суттю це був один із найпесимістичніших матчів нашої команди – за винятком кількох епізодів вона була просто ніякою.

В іншому матчі нашої групи збірні Швейцарії та Німеччини зіграли внічию 1:1. Тож, попри дошкульну поразку, збірна України опустилася лише на друге місце: Іспанія – 4 очки, Україна – 3, Німеччина – 2, Швейцарія – 1.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel