Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Горохівщині водій на єврономерах порушив ПДР і заробив кримінал, поклавши на сидіння поліцейським гроші

Гроші поклав на сидіння службового авто.

Фото поліції Волині.

На Горохівщині водій на єврономерах порушив ПДР і заробив кримінал, поклавши на сидіння поліцейським гроші

Чоловіку загрожує кримінал

Житель Горохівського району намагався відкупитися від притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. 

Слідчо-оперативна група задокументувала факт кримінального правопорушення, гроші вилучили, повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Аби уникнути притягнення до адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Гроші чоловік поклав між сидіннями у салоні службового автомобіля. 

У п’ятницю, 4 вересня, працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Passat B5 на іноземній реєстрації за порушення правил дорожнього руху.

Інцидент стався в селі Привітне Локачинського району. 41-річний водій транспортного засобу, аби уникнути притягнення до адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Гроші чоловік поклав між сидіннями у салоні службового автомобіля. 

Нагадаємо, водій «Мерседеса», який перетнув суцільну лінію, пропонував патрульним хабар в сумі 500 гривень, які також лишив на сидінні службового авто патрульних.

 

 

 

 

Джерело: Поліція Волинської області.
Telegram Channel