Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Душила дитину і відлупцювала свідка: матір знущається над донькою з інвалідністю

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Душила дитину і відлупцювала свідка: матір знущається над донькою з інвалідністю

Дівчинка з вадами слуху та мови, а, отже, не може навіть покликати на допомогу

На Дніпропетровщині небайдужі мешканці намагаються захистити 7-літню дівчинку з з інвалідністю від рідної матері, інформує ТСН.

Дитину вже вилучали з родини, але повернули у сім’ю знову.

Мати та її співмешканець силоміць вкладували дівчинку спати, було чути ненормативну лексику та погрози на адресу дитини про фізичну розправу, а згодом і сухі хрипи та кашель, що, ймовірно, свідчить про те, що погрози були приведені в дію. Дитина з вадами слуху та мови, а, отже, не може навіть покликати на допомогу.

Про це сусіди цієї родини розповіли у соцмережах.

«Інцидент трапився у ніч з суботи на неділю, була викликана поліція та написані заяви стосовно цього випадкапо. Зі слів свідків, мати та її співмешканець силоміць вкладували дівчинку спати, було чути ненормативну лексику та погрози на адресу дитини про фізичну розправу, а згодом і сухі хрипи та кашель, що, ймовірно, свідчить про те, що погрози були приведені в дію. Дитина з вадами слуху та мови, а, отже, не може навіть покликати на допомогу», – повідомили очевидці.

Як розповіли сусіди, в той день вони вступилися за дитину, але матір напала на одного зі свідків з палицею і побила його у під'їзді.

«Я мешкаю у цьому будинку вже два роки і щодня я слухаю оці крики на дитину, матюки, погрози фізичною розправою. Того вечора я теж чула, як вона кричала. Тоді ця жінка била свою дитину у квартирі, хтось вступився за дівчинку, а її мати накинулася з кулаками. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці жінку забрали. Кожного разу її забирають і потім відпускають, а знущання з дитини продовжуються. Вона щодня на неї кричить, за кожну дрібницю. До магазину послала дитину щось купити, та загубила по дорозі гроші. Я бачила, як матір  просто у магазині почала її шарпати і навіть била. Якийсь чоловік не витримав, заступився, сказав жінці, що ще раз таке побачить – уб'є її», – розповіла cусідка.

Жінка говорить, що матір дитини і її співмешканець випивають. Інших дтей у родині немає, а дівчинка – пізня дитина у матері.

«Сусіди - небайдужі до того, що відбувається. Поліцію викликають постійно, але ситуація не змінюється. Вони приїдуть, проведуть бесіду і поїхали, і на тому все. Зверталися до служби у справах дітей, там досить тривалий час не реагували. Потім, коли сусіди почали телефонувати на «гарячу» лінію у Київ, то дівчинку вилучили з родини, але через пів року знову повернули», – говорить жінка. 

Нагадаємо, волинянин вийшов винести з дому сміття і зник: хлопця знайшли на Львівщині (Фото).

Telegram Channel