Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Рівненщині відновила роботу залізнична станція, яку закрили начебто помилково

Відновили посадку пасажирів на всі пасажирські потяги.

Фото Суспільного Рівне.

На Рівненщині відновила роботу залізнична станція, яку закрили начебто помилково

Наприкінці серпня жителі села Оженин Острозького району нарікали, що залізничну станцію під назвою «Острог» в їхньому населеному пункті закрили, хоч і село знаходиться не в «червоній» зоні, на відміну від однойменного райцентру

«Укрзалізниця» з 7-го вересня офіційно відновила на Рівненщині роботу станцій «Острог» і «Радивилів». Це дозволила зробити держкомісія з техногенно-екологічної безпеки. Проте на станції «Острог», розташованій в сусідньому селі Оженин, пасажири сідали на потяги й до цього рішення. Про це інформує Суспільне. Рівне.

Наприкінці серпня жителі села Оженин Острозького району нарікали, що залізничну станцію під назвою «Острог» в їхньому населеному пункті закрили, хоч і село знаходиться не в «червоній» зоні, на відміну від однойменного райцентру. Там припускають, що така ситуація могла статись через помилку. Вони звернулись в ОДА, а ті – до «Укрзалізниці».

7 вересня на сайті ОДА з'явилася інформація про відновлення посадки і висадки пасажирів.

4-го вересня голова облдержадміністрації Віталій Коваль повідомив, що питання успішно вирішене. 7 вересня на сайті ОДА з'явилася інформація про відновлення посадки і висадки пасажирів.

На станції пояснили, що раніше відновили лише електрички, про них особливо просили місцеві. А тепер відновили посадку пасажирів на всі пасажирські потяги.

Telegram Channel