Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

ТУРНІРИ: “Четверта влада” повернулася з перемогою

“Четверта влада” — так назвали свою команду волинські школярі, які взяли участь у Всеукраїнському турнірі з журналістики, що проходив у м. Суми...

“Четверта влада” — так назвали свою команду волинські школярі, які взяли участь у Всеукраїнському турнірі з журналістики, що проходив у м. Суми.

До її складу увійшли члени команд-переможців обласного турніру юних журналістів із Волинського ліцею, луцьких гімназій № 21 і № 14 Олена Савчук, Еліна Форманюк, Мар’яна Микилюк, Іванна Драч.
Серед 22 команд, які брали участь у турнірі, волиняни виявилися не тільки найбільш ерудованими, професійно підготовленими, а й приємно вразили членів журі, серед яких були відомі журналісти, письменники, добрими манерами, вихованістю. Їм і було присуджено перше місце. Окрім традиційних дипломів і сувенірів, найціннішим подарунком для членів команди були рекомендаційні листи до вступу на гуманітарні факультети будь-якого вищого навчального закладу України.
Своїм успіхом члени команди завдячують педагогам і журналістам, які брали участь в їх підготовці, а також керівникові команди, співробітниці Малої академії наук Аліні Курносовій, повідомила учасниця турніру, учениця Луцької гімназії № 14 Мар’яна Васьковець.
Telegram Channel