Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі розпочали капітальний ремонт вулиці Незалежності (Відео)

Вартість ремонту - майже 19 мільйонів гривень.

Фото БУГ.

У Володимирі розпочали капітальний ремонт вулиці Незалежності (Відео)

8-го вересня на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському розпочали роботи з капітального ремонту. Зняли бордюри, а також почали заміну вуличного освітлення

На днях триватиме демонтаж старих вуличних ламп і заміна на нові та більш сучасні. За початком робіт можна вже було спостерігати 8-го вересня, пише БУГ.

На вулиці знімуть старий асфальт і покладуть новий. Запланований ремонт ливневої каналізації, а також – тротуарів.

На вулиці знімуть старий асфальт і покладуть новий. Запланований ремонт ливневої каналізації, а також – тротуарів.

Як зазначено у закупівлях із даних системи Проззоро вартість капітального ремонту вулиці Незалежності – 18 мільйонів 800 тисяч гривень. Перемогла у торгах фірма ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс».

 

 Спочатку переможцем тендеру визначили ТОВ «Луцька ДПМК«. Фірма запропонувала свої послуги за 15 мільйонів 749 тисяч, що на 3 мільйони менше «Луцькавтодор-сервіс». Проте ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» подав до  суду, в якій зазначив, що «замовник протиправно визначив переможцем закупівлі ТОВ «Луцька ДПМК».

Рішення було скасоване 28-го серпня і визначено нового переможця – ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс». Він виконає роботи за ціною, яка на три мільйони вища. ТОВ «Луцька ДПМК» у місті цьогоріч займатиметься тільки поточними ямковими ремонтами.

Зазначимо, що роботи на Незалежності виконують за умови співфінансування 50/50. Тобто половина коштів передбачена містом, а ще половина надійде з бюджету держави.

До слова, ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» також виконує роботи на вулиці Сагайдачного.

Як розповіли будівельники БУГу, помітили, що вулиця є жвавою. Поки що її не перекривають, але рух тут ускладнений. Завершити роботи старатимуться до кінця року, але, оскільки об’єкт складний, можуть і не встигнути.

 

Telegram Channel