Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Впав по дорозі в школу: дитину зацькували через коронавірус

Хлопчик страждає від знущань однокласників, бо у нього підозрюють коронавірус.

Фото Pixabay.

Впав по дорозі в школу: дитину зацькували через коронавірус

Мати хлопчика розповіла про ситуацію з її сином у навчальному закладі

У Полтаві учня 8-го класу зацькували через «діагноз коронавірус».

Про це розповіла його мати на сторінці Батьки Sos у Facebook.

За словами жінки, з початку року дитина ходила в школу в масці і користувалася антисептиками: через це у хлопчика почалася алергія. Він навчається у гімназії №33.

Реклама Google

Завуч школи сказав, щоб усі відійшли від нього через те, що дитина в зоні ризику. Потім моєму синові взагалі сказали: «Йди вже звідси».

«Дитина втрачає свідомість і задихається через алергію на антисептик. Одного дня хлопчик просто не зміг дійти додому: впав прямо на дорозі», – написала жінка.

Мати вирішила залишити на пару днів дитину вдома, але в понеділок син знову пішов у школу і почав задихатися в масці. Його відвели в медпункт і поставили діагноз коронавірус, хоча підстав для цього не було.

Після цього в школі почали налаштовувати дітей проти її сина

«Завуч школи сказав, щоб усі відійшли від нього, через те, що дитина в зоні ризику. Потім моєму синові взагалі сказали: «Йди вже звідси», – описує ситуацію мати.

Увечері температура дитини була в порядку, але наступного ранку її не пустили в школу.

«Директор Кікоть Наталія Витальнвна сказала, що у нього недопуск і посилається на постанову №50. І не хоче нічого чути про закони. Її нічого не цікавить, тому хлопчик пішов додому. Як директор школи може обмежити учня в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі слізьми. Каже, що боїться, бо однокласники модуть перестати з ним розмовляти. Психіка сина на межі», – резюмувала автор посту.

Нагадаємо, у луцькій школі в учня виявили коронавірус: клас пішов на самоізоляцію.

Telegram Channel