Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лукашенко вже лякає Путіна (Відео)

«Навіть якщо інтернет прибрати, Telegram-канали з Польщі працюватимуть. Тому ви не розслабляйтеся, Володимире Володимировичу».

Фото rbc.ua.

Лукашенко вже лякає Путіна (Відео)

«Якщо Білорусь впаде, наступною буде Росія»

Виконуючий обов’язки президента Білорусі Олександр Лукашенко запевняє, що Росія впаде наступною після Білорусі.

Про це він заявив в інтерн’ю російським федеральним ЗМІ, інформує «Українська правда».

Реклама Google

«Ви знаєте, все глобалізоване та інтернаціоналізоване. Якщо ви думаєте, що багата Росія з цим впорається, помиляєтеся. Я розмовляв з багатьма президентами, зі своїм старшим другом, старшим братом я його називаю, Путіним, я його попередив: цьому протистояти не можна.

А як ви будете протистояти цим Telegram-каналам? ...

Я розмовляв з багатьма президентами, зі своїм старшим другом, старшим братом я його називаю, Путіним, я його попередив: цьому протистояти не можна. А як ви будете протистояти цим Telegram-каналам? ...

Навіть якщо інтернет прибрати, Telegram-канали з Польщі працюватимуть. Тому ви не розслабляйтеся. У вас теж незабаром будуть певні політичні події, а може й на рівному місці. Знаєте, ми до чого прийшли разом з російським істеблішментом і керівництвом? Якщо сьогодні Білорусь впаде, наступною буде Росія», – заявив Олександр Лукашенко.

Тим часом вчора, 8 вересня, у Білорусі жорсткими затриманнями завершився черговий марш – до лукашенківської буцегарні потрапило близько пів сотні людей.

Telegram Channel