Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині у дворі приватного підприємця виявили 6 кубів деревини без документів (фото)

14 колод сосни виявив поліцейський офіцер громади під час обходу території.

Фото з поліції Волині.

На Волині у дворі приватного підприємця виявили 6 кубів деревини без документів (фото)

Від 17 до 25 тисяч 500 гривень штрафу, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років загрожує чоловіку, який незаконно зрубав деревину та намагався її збути

14 колод сосни без відповідних документів виявив поліцейський офіцер Луківської громади Турійського району під час обходу території населеного пункту у понеділок близько 18 години.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Деревина перебувала на території домогосподарства місцевого приватного підприємця. Аби встановити зловмисника, який вчинив злочин проти довкілля, він спільно з групою реагування патрульної поліції провели низку розшукових заходів. Правоохоронці ретельно оглянули територію, опитали свідків та встановили, що злодіяння вчинив 55-річний житель Любомльського району. Виявлені колоди поліцейські вилучили.

Деревина перебувала на території домогосподарства місцевого приватного підприємця. 

 За цим фактом слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії, аби встановити походження деревини та всіх причетних до незаконної порубки.

 

 

   

Джерело: Поліція Волинської області.
Telegram Channel