Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поки шестимісячний хлопчик заливався сльозами, п'яна матір лежала на тротуарі біля дитячого візка

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Поки шестимісячний хлопчик заливався сльозами, п'яна матір лежала на тротуарі біля дитячого візка

Вирішується питання щодо притягнення жінки до відповідальності

У Дрогобичі поліцейські разом з небайдужими громадянами врятували шестимісячне немовля. Мешканець райцентру, котрий побачив на вулиці дитячий візок, біля якого лежала нетвереза жінка, повідомив про це у поліцію.

Про це йдеться на сторінці Нацполіції у Львівській області.

На місці правоохоронці встановили особу жінки – 19-річної місцевої мешканки, котра, як в подальшому встановили медики, перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. У візочку плакав її шестимісячний син.

Реклама Google

8 вересня о 16.10 у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Трускавецькій на тротуарі лежить жінка, а поруч із нею у візочку плаче немовля.

За вказаною адресою негайно виїхали співробітники ювенальної превенції та група реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції. На місці правоохоронці встановили особу жінки – 19-річної місцевої мешканки, котра, як в подальшому встановили медики, перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. У візочку плакав її шестимісячний син.

Маму та дитину доставили у місцеву лікарню. За словами медиків, загрози здоров’ю хлопчика немає.

Правоохоронці повідомили про подію працівників служби у справах дітей Дрогобицької міської ради. Вирішується питання щодо притягнення матері до відповідальності за несумлінне виконання обов’язків по догляду за дитиною.

Telegram Channel