Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Легендарного волинянина привітали з ювілеєм (фото)

Легендарному волинянину – 95!

Фото з офіційного сайту Володимира.

Легендарного волинянина привітали з ювілеєм (фото)

Сьогодні 95-річчя святкує ветеран Другої світової війни Василь Павлов із Володимира.

Привітав легендарного володимирчанина з днем народження, начальник управління соціального захисту населення виконкому Володимир-Волинської міської ради Олександр Смикалюк. 

Він побажав йому міцного здоров’я, довгих років життя та вручив подяку і грошову винагороду.

Ветеран згадав пережите та поділився з гостями спогадами про війну, куди він потрапив ще зовсім юним.  Під час війни він чотири рази горів у танку і двічі підривався на міні.

Вітання Василю Сергійовичу висловили також заступник голови ради Володимир-Волинської міськрайонної організації ветеранів Микола Селецький та заступник голови Володимир-Волинської міської організації інвалідів Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Василь Стахурський.

Ветеран згадав пережите та поділився з гостями спогадами про війну, куди він потрапив ще зовсім юним. Василя Павлова призвали до війська у 1943 році у вісімнадцятирічному віці. Під час війни він чотири рази горів у танку і двічі підривався на міні.

Реклама Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Легендарному володимирчанину подякували за те, що захищав рідну землю від ворогів, за героїчну відвагу та незабутні подвиги.

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського.
Telegram Channel