Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному протестували проти інспектування бойовиками українських позицій

Аналогічні акції відбулися й в інших містах України.

Фото Суспільного.

У Рівному протестували проти інспектування бойовиками українських позицій

На захід прийшли із прапорами кількох політсил

У Рівному перед будівлею облдержадміністрації у четвер, 10 вересня, провели акцію проти спільного з незаконними збройними формуваннями ДНР інспектування лінії розмежування. Про це інформує Суспільне.

На початок, тобто 18-ту годину, участь у ній брало близько пів сотні людей. За словами одного з організаторів Павла Алексєвича, учасники акції вважають спільне з бойовиками інспектування національною ганьбою.

За словами одного з організаторів Павла Алексєвича, учасники акції вважають спільне з бойовиками інспектування національною ганьбою.

Нагадаємо, 10-го вересня, за домовленістю учасників тристоронньої контактної групи, мало відбутися спільне інспектування українських позицій в районі села Шуми Донецької області. Раніше ватажок ДНР Денис Пушилін заявив, що наші військові у період перемир'я звели там оборонні споруди.

10-го вересня і Офісі президента заявили, що інспектування не буде, зважаючи на «фактичну відмову Росії та представників незаконних збройних формувань дотримуватися досягнутих домовленостей».

Аналогічні акції відбулися й в інших містах України.

Telegram Channel