Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чому звільнилася з ТСН відома ведуча

Юлія Бориско.

Фото з фейсбук-сторінки ведучої.

Чому звільнилася з ТСН відома ведуча

Ведуча сказала, що звільнення – це «крок в нікуди»

Група «1+1 медіа» 7 вересня припинила співпрацю з ведучою нічного випуску програми ТСН Юлією Бориско.

«Від сьогодні я більше не працюю на «1+1». Це – моє друге розлучення з каналом», – написала Юлія Бориско на своїй сторінці у фейсбуці. 

Уперше  журналістка звільнилася з каналу у 2004-му році за кілька днів до Помаранчевої революції. «Через цензуру, «темники» Медведчука», – пояснила вона.

Зараз – офіційне формулювання звільнення Юлії Бориско –  «за угодою сторін».

Канал вимагав більше, ніж я могла йому дати. І ми з ним вже кілька разів підходили до цієї межі. Крім того, останні роки мене мучили питання: що доброго я роблю в цьому світі, чи виконую своє призначення.

 

«Канал вимагав більше, ніж я могла йому дати. І ми з ним вже кілька разів підходили до цієї межі.
Крім того, останні роки мене мучили питання: що доброго я роблю в цьому світі, чи виконую своє призначення. Відповідь була психосоматичною. Я перестала світитися, скотилася у тривале безсоння – і це вже фізично вбивало мене, вимагаючи змін», – пояснила вона.

Юлія Бориско працювала на ТСН із 2001-го року. У свої 22 почала працювала там журналісткою.

Три роки пояснювала собі та іншим економіку. Дякую за той шанс Олександру Трухманову (хай почує мене на Небі) і Володимиру Оселедчику. Також щиро дякую Олександр Ткаченко за 2008-ий: коли зі зміною власників каналу - на основі загального конкурсу - затвердив як ведучу нічних випусків і був керівником, якого я поважала (успіху тобі в усіх добрих справах!

Дякую кожній гідній людині в «ТСН». Вас багато – з талантом, помноженим на чудові людські якості. Щастя вам, друзі! І подумки обіймаю тих, чиї мудрі слова та обійми були і є такою відчутною підтримкою останнім часом.

Як перфекціоністка, схиблена на підготовці текстів і анонсів, на розумінні того, про що розповідаю – ні разу в житті не вийшла в ефір, як диктор, якому вклали в руки аркуші. І завжди шукала ідеї та слова, щоб внести в свої ефіри і сюжети світло та гумор. Вірила, що ці плюси затьмарюють мінус, яким у нашій сфері вважають непублічність, нелюбов до світських заходів та інтерв'ю. Начебто - глядачі мене ідентифікували не як Юлію Бориско, а як «руденьку з ТСН». Що ж, мені це подобалось))
Тепер без «ТСН». Просто Руденька. Хоча почуваюся, наче все [руде] пір'я з мене спало, і ще не знаю, чи я - фенікс. Що можу запропонувати світові? Свою творчість, оптимістичний світогляд і весь позитивний бік перфекціонізму! Ще навіть не уявляю ні де, ні як. Але вірю: все невипадково», – резюмувала Юлія Бориско. 


Джерело: Фейсбук сторінка Юлії Бориско.
Telegram Channel