Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Чи варто купувати запчастини на авторозбірках

На сайті autoport.com.ua. ви можете проконсультуватися зі спеціалістами й зробити необхідні покупки.

Фото Pixabay.

Чи варто купувати запчастини на авторозбірках

Такі придбання стають все популярнішими серед кермувальників, адже дають можливість отримати оригінальні запчастини недорого

Незалежно від того, який автомобіль ви придбаєте, його все одно доведеться ремонтувати і купувати різні запчастини. Їх можна знайти у відповідних магазинах, або ж на авторозбірках. Останній варіант особливо актуальний серед власників іномарок, бо зазвичай, деталі на такі автомобілі доставлені з-за кордону, тому – досить дорогі. Однак, виникає питання, чи варто ризикувати, купуючи запчастини на авторозбірках?

Поношені деталі вартують значно менше, ніж нові, можна навіть знайти запчастини фактично в ідеальному стані.

Реклама Google

Перевагами таких покупок є:

1. Економія. Поношені деталі вартують значно менше, ніж нові, можна навіть знайти запчастини фактично в ідеальному стані. Наприклад, зняті з нових машин, що побували в ДТП і не підлягають відновленню.

2. Оригінальні запчастини. Такі деталі майже неможливо знайти навіть в офіційного дилера. Іноді деякі запчастини можна придбати тільки в сукупності з іншою деталю, яка по суті не потрібна. На авторазбірці же можна придбати все, особливо, якщо вона спеціалізується на конкретних автомобілях. При цьому, придбана запчастина швидше за все буде оригінальною. Це дозволить не купувати аналоги, а оснастити машину оригінальними деталями.

3. Швидкість заміни. На автозбірці можна просто запитати робітника про наявність тієї, чи іншої деталі. Необхідно лише відшукати автошрот, що спеціалізується на конкретній марці або моделі автомобілів. Для цього не обов'язково виходити з дому: досить зайти в мережу й перейти на сайт autoport.com.ua. Менеджери нададуть вам усю необхідну інформацію.

Telegram Channel