Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Львові партію Порошенка підтримують 36%, партія Зеленського може не подолати прохідний бар‘єр

Партія Зеленського може не пройти у Львові прохідний бар’єр.

Фото Главком.

У Львові партію Порошенка підтримують 36%, партія Зеленського може не подолати прохідний бар‘єр

Партію Порошенка на виборах до міськради Львова готові підтримати 36% - про це свідчать результати опитування львівської соціологічної агенції Fama

Із жовтня минулого року «Європейська Солідарність» суттєво наростила підтримку (із 23%) і стабільно демонструє значний відрив від політичних конкурентів, зазначають соціологи.

Із жовтня минулого року «Європейська Солідарність» суттєво наростила підтримку (із 23%) і стабільно демонструє значний відрив від політичних конкурентів.

Партію «Самопоміч» готові підтримати 20% опитаних. До Львівської міськради також мають шанси потрапити партія «Варта» - 10%, «Свобода» - 8%, «Голос» - 7%.

Партія «Слуга народу» балансує на межі прохідного бар’єру із рейтингом 5%. Із жовтня 2029 року підтримка партії Зеленського у Львові впала у 3,5 рази (з 18%).

Інші партії набирають менше 5%. Зокрема, «Батьківщина» - 4%, Українська галицька партія - 2%, Громадянська позиція - 2%, «Сила і честь» - 2%.

Опитування проведене соціологічною агенцією Fama з 1 по 7 вересня 2020 року. Загалом було опитано 800 мешканців Львівської ОТГ, віком від 18 років. Вибіркова сукупність є репрезентативною до повнолітнього населення Львова. Опитування проводилось методом face-to-face інтерв’ю, за місцем поживання респондента.

Джерело: Фама.
Telegram Channel