Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькі стоматологи їдуть на Схід, щоб безплатно лікувати бійцям зуби

Стоматологи Антон Василюк, Микола Лук’янчук, Олег Караїм, Олександр Солдан.

Фото з Каналу соціальних новин "Перший".

Луцькі стоматологи їдуть на Схід, щоб безплатно лікувати бійцям зуби

Кабінет, де працюватимуть обладнали завдяки коштам небайдужих стоматологів.

Луцькі стоматологи Антон Василюк, Олександр Солдан, Андрій М’якушко, Микола Лук’янчук, Олег Караїм, Роман Чорненький та Володимир Мицак 13 вересня вирушають в зону АТО, аби надати бійцям безкоштовну стоматологічну допомогу. 

Про це повідомив Канал соціальних новин «Перший». 

Хірург-стоматолог Антон Василюк розповів, що це вже третя його поїздка і він радіє тому, що щоразу кількість охочих поїхати збільшується. 

 Крім стоматологічної допомоги, лікарі везуть до Карлівки книжки, які придбали для бійців, аби заповнити бібліотеку, яка функціонує поблизу церкви святої Анни, побудованої за ініціативи волонтерів-стоматологів «Тризуб дентал».

«Добре, що багато стоматологів хоче поїхати. Так ми зможемо допомогти більшій кількості військових. В середньому, під час минулої поїздки, ми приймали по 20 бійців на день. Це і складні стоматологічні маніпуляції: видалення, імплантація, так і лікування, гігієна. Кабінет, де ми працюємо у Карлівці обладнали лише завдяки коштам небайдужих стоматологів. Там є все, абсолютно: установки, томографи, операційні, лабораторії, 3D-сканери, принтери. Тобто, дійсно усе, що потрібно», – розповів Антон Василюк.

До слова, окрім стоматологічної допомоги, лікарі везуть до Карлівки книжки, які придбали для бійців, аби заповнити бібліотеку, яка функціонує поблизу церкви святої Анни, побудованої за ініціативи волонтерів-стоматологів «Тризуб дентал».

Джерело: Канал соціальних новин "Перший".
Telegram Channel