Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцькому скульптору Голованю міська влада запропонувала роботу

Пан Микола часто є екскурсоводом для туристів, які приїздять до міста подивитися на його витвори.

Фото Луцької міськради.

Луцькому скульптору Голованю міська влада запропонувала роботу

На святі з нагоди Дня обласного центру Волині озвучили пропозицію про працевлаштування в КП «Центр туристичної інформації»

У День міста Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки перетворився на справжнісінький мистецький осередок. Дійство розпочалось з урочистого відкриття алеї, присвяченої знаменитим скульптурам луцького митця Миколи Голованя. Про це інформує сайт Луцької ради.

«Я хочу найперше подякувати вам за ваш творчий доробок, непростий, але плідний, життєвий шлях, за те, що сьогодні будинок Миколи Голованя є символом нашого міста. Микола Головань – символ нашого міста, і його почесний громадянин. Дякую вам за те, що разом нам вдалося зробити цю алею.

 

 Вечорами я часто гуляю у парку, і спостерігаю, з якою цікавістю люди розглядають ці скульптури. Ця алея унікальна, адже в день вона виглядає по-одному, а ввечері – зовсім інакше. Світло підкреслює ці чудові форми, які Микола Микитович творим багато десятків років. Чудово, що сьогодні нам вдалося зібрати їх усіх у одному місці», - висловив митцю свою щиру вдячність Ігор Поліщук.

 Миколі Голованю влада запропонувала працевлаштування в КП «Центр туристичної інформації».

 

 Також він зазначив, що скульптору часто доводиться проводити екскурсії своїм творчим обійстям, а відтак – запропонував йому працевлаштування в КП «Центр туристичної інформації» та вручив Почесну грамоту міського голови.

Потому Микола Головань пригадав свій творчий шлях, та подякував міській владі за підтримку.

Потому Микола Головань пригадав свій творчий шлях, та подякував міській владі за підтримку.

 

 

 

Telegram Channel