Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Двоє юнаків жорстоко побили дідусів: один із потерпілих помер

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Двоє юнаків жорстоко побили дідусів: один із потерпілих помер

Інший постраждалий знаходиться у тяжкому стані

У Львові двоє юнаків, 16 й 18 років, побили двох чоловіків. У результаті отриманих травм один із них помер на місці. Нападників затримано, їм загрожує до десяти років в'язниці, інформує ТСН.

Правоохоронці, які прибули на місце злочину, встановили, що загиблим є 70-річний львівянин, а потерпілим — його 64-річний товариш. Його медики госпіталізували. Зараз чоловік перебуває у комі.

Про це повідомляють в обласній поліції.

Реклама Google

Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили місцеві мешканці напередодні, 12 вересня, у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького. У сусідній кімнаті знайшли ще одного побитого потерпілого.

Правоохоронці, які прибули на місце злочину, встановили, що загиблим є 70-річний львівянин, а потерпілим — його 64-річний товариш. Його медики госпіталізували. Зараз чоловік перебуває у комі. Також попередньо лікарі встановили, що чоловіки були жорстоко побиті.

За кілька годин поліція встановила особи нападників та затримала їх. Ними виявилися 16-річний львів’янин і мешканець Жовківщини віком 18 років.

У цій справі відкрито кримінальне провадження за ч.1 та ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Підліткам загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, водій BMW на смерть збив людину на пішохідному переході.

Telegram Channel