Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бійці на передовій отримали благодійну допомогу та малюнки дітей з Ковеля

Ніби прості малюнки, а неабияка моральна підтримка для бійців.

Фото kovelrada.gov.ua.

Бійці на передовій отримали благодійну допомогу та малюнки дітей з Ковеля

Акцію по збору організувала Ковельська спілка ветеранів та волонтерів АТО

Нещодавно ГО «Ковельська спілка ветеранів та волонтерів АТО» зверталася до ковельчан за допомогою, аби зібрати необхідні матеріали для воїнів 14 ОМБр, які на передовій відновлюють та посилюють свої укріплення. Про це повідомляє Ковельська міська рада.

І ось машина волонтерів вже на сході, у ній - все необхідне, зібране небайдужими ковельчанами, справжніми патріотами України. 

Активну участь у зборі допомоги бійцям взяли ГО « Храм надії» - наші матері, ангели-охоронці, підприємець Роман Шворак, прихожани храму Андрія Первозванного, БФ Івана Омелянюка «Майбутня Волинь-Україна» в особі Галини Голубович, працівники залізниці, ЕЧС-7, ЕЧК-35.

Активну участь у зборі допомоги бійцям взяли ГО « Храм надії» - наші матері, ангели-охоронці, підприємець Роман Шворак, прихожани храму Андрія Первозванного, БФ Івана Омелянюка «Майбутня Волинь-Україна» в особі Галини Голубович, працівники залізниці, ЕЧС-7, ЕЧК-35, та небайдужі мешканці міста.

Реклама Google

Разом із благодійною допомогою волонтерам вдалося передати малюнки діток з недільної школи Благовіщенського собору та роботи учасників акції «Моя Україна», яку проводив Ковельський центр соціальних служб.

Telegram Channel