Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Новий прокурор Тернопільщини пообіцяв своїх підлеглих «#бати як тупих свиней»

Венедіктова вміє підбирати кадри.

Фото Цензор.НЕТ.

Новий прокурор Тернопільщини пообіцяв своїх підлеглих «#бати як тупих свиней»

Наказ про призначення Миколи Петришина очільником наглядового відомства області генпрокурор Ірина Венедіктова підписала 10 вересня

У перший же день на роботі керівник влаштував на роботі бенкет, на якому змушував підлеглих «клястись йому у вірності» та обіцяти «виконувати будь-які накази».

Добряче хильнувши, він почав вимагати від підлеглих клястись йому у вірності та готовності виконувати будь-які накази. А якщо вони не будуть підкорятись, то пообіцяв їх «їб*ти як тупих свиней».

Про це повідомив адвокат Роман Маселко, передає Цензор.НЕТ.

«З моїх джерел мені відомо, що, добряче хильнувши, він почав вимагати від підлеглих клястись йому у вірності та готовності виконувати будь-які накази. А якщо вони не будуть підкорятись, то пообіцяв їх «їб*ти як тупих свиней», - розповів Маселко.

За словами Маселка, Петришину заперечив зампрокурора Олександр Божко, заявивши, що він собі дозволяє неприпустиме і прокурор має керуватись законом, а не вказівками, однак Петришин відразу ж «почав використовувати свої повноваження та створювати Божку проблеми на роботі». При цьому Маселко уточнив, що «Божко це той прокурор, який не побоявся піти проти Портнова, який теж його обіцяв «ви*бати у тупий собачий рот».

Зараз, зазначив адвокат, Петришин дає пресконференцію, щоб «відбілити» свою вчорашню поведінку.

Нагадаємо, Венедіктова «злила» справу судді Вовка, щоб президент перед виборами мав «ручний» суд.

Telegram Channel