Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Європейська Солідарність» на виборах у Києві підтримала діючого мера Кличка

«Ми довели, що «Європейська Солідарність» – найсильніша політична команда, – як на рівні Києва, так і на рівні країни».

Фото ЄС.

«Європейська Солідарність» на виборах у Києві підтримала діючого мера Кличка

«Європейська Солідарність» заявила про підтримку діючого міського голови Віталія Кличка, який реалізує реформу децентралізації, ініційовану командою Порошенка. Про це на конференції Київської міської організації партії заявив Голова організації Володимир Прокопів

«Європейська Солідарність» ініціює об’єднання всіх демократичних сил. Нас питають: кого з кандидатів на посаду Киівського міського голови? Хочу зазначити – ми найперше підтримуємо киян», – наголосив Володимир Прокопів. 

«У 2015 році наша команда делегувала на посаду Київського міського голови Віталія Кличка. Саме тоді Петро Порошенко розпочав курс на децентралізацію. Це істотно збільшило бюджет Києва. Децентраліазція відкрила перспективи для реалізації багатьох амбітних програм, які змінили наше місто на краще. Ці зміни були би неможливі без істотного розширення фінансової бази місцевого самоврядування, на яке пішов Порошенко.  Ми підтримуємо діючого міського голову, який реалізовував політичний курс п’ятого Президента України», – зазначив Прокопів. 

У 2015 році наша команда делегувала на посаду Київського міського голови Віталія Кличка. Саме тоді Петро Порошенко розпочав курс на децентралізацію. Це істотно збільшило бюджет Києва.

«При цьому на виборах до Київради ми закликаємо киян голосувати за «Європейську Солідарність». Лише вона, маючи парламентське представництво, здатна захистити децентралізацію. Не дозволити змінити закон про столицю так, щоб реальну владу відібрати у громади і передати главі адміністрації, призначеному «Слугами».  Щоби, врешті-решт, на рівні столичного самоврядування не допустити концентрації усіх повноважень в одних руках. Бо всі тепер точно знають, що монобільшість – це зло, чи то на рівні всієї держави, чи то в межах Київради», – переконаний Прокопів. 

«І повірте, ми будемо прискіпливим контролером Голови, і громада від цього лише виграє. Ми довели, що «Європейська Солідарність» – найсильніша політична команда, – як на рівні Києва, так і на рівні країни. І ми точно переможемо», – наголошує Володимир Прокопів.

Як відомо, список «Європейської Солідарності» на виборах до Київради очолила Марина Порошенко – лікар-кардіолог, кандидат медичних наук, яка багато років опікується гуманітарною сферою і розвитком інклюзивної освіти.  У 2018—2019 роках – Голова Українського культурного фонду. 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel