Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині перевірять 14 освітніх закладів на дотримання протиепідемічних вимог

14 закладів чекає перевірка.

Фото з відкритих джерел.

На Волині перевірять 14 освітніх закладів на дотримання протиепідемічних вимог

Щоб освітній процес повинен бути ефективним та безпечним

У Волинській області перевірять 14 навчальних закладів на дотримання протиепідеміологічних вимог.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА. 

Про оцінку стану готовності освітніх закладів до навчального процесу говорили під час відеоселекторної наради під головуванням т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета. 

Як зазначив міністр, аби проаналізувати стан готовності закладів загальної середньої освіти, вузів та дитсадків щодо створення у них безпечних умов для вихованців, учнів, студентів, педагогічних працівників з урахуванням епідемічної ситуації, здійснюється відповідний моніторинг у всіх регіонах країни. 

Відтак, створені відповідні моніторингові групи у складі представників управлінь освіти та науки облдержадміністрацій, структурних підрозділів Держпродспоживслужби та територіальних підрозділів органу Державної служби якості освіти України, які днями здійснюють перевірку освітніх закладів у кожному регіоні.

Реклама Google

Склад відповідної моніторингової групи затверджений на Волині розпорядженням голови облдержадміністрації від 14 вересня.

Як наголосив голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак, відповідна акція – інформаційна, а не каральна, та організована, аби врахувати усі нюанси проведення освітнього процесу у період підвищеної епідемічної небезпеки та прийняти ефективні управлінські рішення щодо створення безпечних умов для учнів, студентів та педагогів. Загалом в Україні перевірять 372 освітні заклади, з них у Волинській області – 14. 

В облдержадміністрації поки не кажуть, які заклади перевірятимуть.

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel