Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Два дні «пропрацював» на посаді прокурор області, який обіцяв підлеглим «#бати їх як тупих свиней»

Інколи розголос корисний.

Фото ternopoliany.te.ua.

Два дні «пропрацював» на посаді прокурор області, який обіцяв підлеглим «#бати їх як тупих свиней»

Тернопільські журналісти стверджують, що це найкоротший відрізок в історії наглядового відомства області між призначенням та звільненням керівника

Лише 14 вересня 30-річного Миколу Петришина призначили прокурором Тернопільської області, а сьогодні 16 вересня Петришина попросили піти з посади.

Сьогодні, 16 вересня, у Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії Генеральної прокуратури України.

На засіданні йшлося про нещодавний скандал із призначенням прокурора Тернопільської області.

Реклама Google

До слова, відстоювати честь, гідність та також посаду для «алкопрокурора Миколи» Петришина ще пробує його дружина Петришина Анна Юріївна, яка є помічником народного депутата від партії «Слуга народу» Гринчук Оксани Анатоліївни. До того ж ім'я Гринчук Оксани тісно пов'язують з королем контрабанди з Чернівецької області – Іллею Павлюком. 

Нагадаємо, 14 вересня у Тернополі представили нового обласного прокурора 30-річного Миколу Петришина, в той же день у прокуратурі влаштували святкування даної події, більше того новоспечений прокурор заставляв своїх заступників присягати, що вони будуть йому вірними та мають виконувати усі його накази.

Петришину заперечив зампрокурора Олександр Божко, заявивши, що він собі дозволяє неприпустиме і прокурор має керуватись законом, а не вказівками.

На власній сторінці у Фейсбук депутат з Тернопільщини Ігор Василів повідомив, що під час засідання Верховної Ради розмовляв з Генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою про цей нездоровий потяг до тварин і до «забухати». Ірина Венедіктова, яка напередодні призначила цього чоловіка, пообіцяла розібратися.

То ж на сьогодні, як повідомляють «Тернополяни», Микола Петришин більше не очолює прокуратуру області.

Офіційна причина звільнення за нашими даними – це непорозуміння з колегами, а неформальна – п'янка на робочому місці та невідповідна до посади прокурора області поведінка. 

До слова, відстоювати честь, гідність та також посаду для «алкопрокурора Миколи» Петришина ще пробує його дружина Петришина Анна Юріївна, яка є помічником народного депутата від партії «Слуга народу» Гринчук Оксани Анатоліївни.

До того ж ім'я Гринчук Оксани тісно пов'язують з королем контрабанди з Чернівецької області – Іллею Павлюком. 

Так що виходить, що і призначення і лобіювання інтересів новоспеченого тернопільського прокурора Миколи Петришина представляє відомий в окремих колах контрабандист - бізнесмен з Чернівців - Ілля Павлюк. 

Нагадаємо, в «Слузі народу» розгорівся корупційний скандал : Шабунін питає, чи «в долі» Зеленський.

Telegram Channel