Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Жириновський розлютився, бо діти в Україні завдяки мові стануть українцями (Відео)

Лідера ЛДПР ще називають «кремлівським блазнем», який озвучує найсміливіші фантазії Путіна.

Волинь-нова

Жириновський розлютився, бо діти в Україні завдяки мові стануть українцями (Відео)

Скандальний російський політик, депутат нелегітимної Держдуми Росії Володимир Жириновський виступив з гнівною промовою через повний перехід шкіл в Україні на україномовне навчання

Свої претензії одіозний лідер ЛДПР озвучив в ефірі російської пропагандистської програми «Вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1», передає «Обозреватель». Жириновський висловив побоювання, що через вивчення української мови з дитинства в Україні скоро зовсім не залишиться тих, хто вважає себе росіянами.

Через 20 років вони будуть вже справжніми українцями, які ненавидітимуть свою країну! Тому що бабуся помре, говорячи про Росію, мама буде плакати, говорячи про Росію. А вони вже українці! Це нахабство і свавілля!

«Російські діти вже навчаються українською мовою! Це ганьба країні, яка змушує росіян вчитися в початковій школі і взагалі по всій Україні чужою мовою! Через 20 років вони будуть вже справжніми українцями, які ненавидітимуть свою країну! Тому що бабуся помре, говорячи про Росію, мама буде плакати, говорячи про Росію. А вони вже українці! Це нахабство і свавілля!» – зірвався на крик політик країни-агресора.

Бурхливу реакцію Жириновського на українську мову прокоментував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). «Як же гарно бомбить Жирика від української мови. Просто неймовірний кайф», – пожартував захисник.

Нагадаємо, «слуга» Гетманцев назвав захисників української мови «фашистами».

 

Telegram Channel