Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У місті на Волині готують котельні до опалювального сезону

Завершується підготовка до зими.

Фото: Рожищенська міська рада.

У місті на Волині готують котельні до опалювального сезону

Працівники Рожищенського ПЖКГ перевіряють та лагодять обладнання тепломереж

Наразі йдуть до завершення ремонтні роботи на центральній котельні міста. Зокрема, комунальники провели внутрішні ремонтні роботи, замінили насоси, встановили прилад обліку тепла та провели реконструкцію системи хімічної водопідготовки.

Реклама Google

За словами Олександра Іщука, прилад обліку тепла дасть змогу визначати кількість теплової енергії, виробленої котельнею, що в свою чергу посприяє зменшенню її втрат у мережах. А впровадження нової системи хімводопідготовки подовжить термін роботи котлів та теплових мереж.

Якщо не проводити хімічну обробку води, то в трубах утворюється накип та осередки корозії, внаслідок чого істотно зростають енерговитрати, знижується ККД нагрівального обладнання, підвищується частота ремонтів, а обладнання зношується.

 «Якщо не проводити хімічну обробку води, то в трубах утворюється накип та осередки корозії, внаслідок чого істотно зростають енерговитрати, знижується ККД нагрівального обладнання, підвищується частота ремонтів, а обладнання зношується. І як результат – капітальний ремонт котельного обладнання, - пояснює Олександр Володимирович. – Тому було вирішено встановити нову систему хімічної водопідготовки, щоб уникнути небажаних наслідків транспортування теплоносіїв по мережах».

До слова, учора комунальники провели ремонт системи теплопостачання школи №2 м. Рожище.

Джерело: Рожищенська міська рада
Telegram Channel