Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Автотроща на Львівщині: один з учасників ДТП – волинянин

Автотроща на Львівщині.

Фото поліції Львівщини.

Автотроща на Львівщині: один з учасників ДТП – волинянин

За кермом вантажівки був волинянин

Внаслідок зіткнення шести автомобілів на Львівщині за медичної допомогою звернулись п’ятеро осіб. Поліцейські розслідують обставини. Одним з учасників ДТП був волинянин. 

Про це повідомили в поліції Львівщини.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 вересня близько 14.40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Виннички Пустомитівського району.  

Як попередньо встановили правоохоронці, водій тягача «Вольво» з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який,  у свою чергу, зіткнувся з легковиком «Рено Логан», той – з легковиком «БМВ», і далі – з ще одним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та тягачем «Мерседес» з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

За кермом тягача «Мерседес» був 52-річний житель міста Нововолинська.

 

Тягачем «Вольво» керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом «Мерседес» - 43-річний львів’янин, «Рено Логан» - мешканець міста Нетішин віком 54 роки, «БМВ» - 46-річний житель Київщини, ще одного буса «Спринтер» - мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача «Мерседес» - 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Рено» та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир «БМВ». Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Джерело: Поліція Львівської області.
Telegram Channel